Het Bestuur

Egbert
Rol: voorzitter


Voorzitter vind ik zelf een beetje heftig klinken aangezien we eigenlijk allemaal vrijwilligers zijn die samen van de speeltuin een fijne, groene en veilige plek willen maken waar iedereen zich welkom voelt. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen nu bijna 10 jaar in Bottendaal en kom bijna net zolang met de kinderen naar deze fijne plek. In mijn dagelijkse leven werk ik aan de Radboud universiteit. Hopelijk tot snel in ’t Kraaienest!

Floris
Rol: Penningmeester

Ik ben de penningmeester van de speeltuin, in die rol zorg ik voor de financiën van de speeltuin en onderhoud onder meer de contacten met de gemeente Nijmegen. Verder vind ik het altijd leuk om deel te nemen aan de klusdagen in de speeltuin waarin we met een hoop enthousiaste vrijwilligers de speeltuin steeds weer een beetje mooier en leuker maken! Ik heb sinds kort met mijn gezin, na 15 jaar, Bottendaal verlaten. Mijn kinderen gaan nog steeds naar de Driemaster en ben dus nog gelukkig veel in de wijk te vinden.

Jonas
Rol: Bestuurslid en Hoofdcontactpersoon voor alle feestjes, evenementen en de vaste beheerders.

Ik ben geboren in Berlijn, in 2009 naar Nederland verhuisd, en woon sinds 2013 samen met mijn vriendin in Bottendaal. Inmiddels met twee kinderen die ook hier naar school gaan. Sinds 2019 maak ik met plezier deel uit van het bestuur om mijn steentje bij te dragen aan het behoud van deze unieke speeltuin.

Manoe
Rol: Bestuurslid

Ik ben moeder van twee kleine kinderen en werk als onderzoeker bij het Radboudumc in Nijmegen. We wonen sinds begin 2023 in Bottendaal en hebben het hier erg naar onze zin. Ik zit sinds kort in het bestuur van de speeltuin en kijk waar ik kan helpen om de speeltuin nog gezelliger en groener te maken.

Bram
Rol: Bestuurslid

Ik studeer Social Work bij de HAN hier in Nijmegen. Woon sinds 2021 in Bottendaal en woon hier samen met mijn partner erg gelukkig. Ik vind het ontzettend leuk om mijn steentje bij te dragen aan ’t Kraaienest en om de wijk zo een stukje leefbaarder te maken voor alle wijkbewoners. ’t Kraaienest is een prachtig stukje Bottendaal wat veel mensen bij elkaar brengt. Ik doe mijn best om ’t kraaienest zo inclusief mogelijk te maken en de sociale broeiplek te versterken.

Gert
Rol: Bestuurslid

Hallo! Ik woon samen met Annemarie, Timon en Stef in de Jan van Galenstraat. Ik werk als docent op de HAN, ben voetbaltrainer van Timon en draai graag platen. Sinds 2023 ben ik bestuurslid en zet me onder andere in voor de vrijwilligers en voor de verbinding met de wijk.

Sam
Rol: Bestuurslid

ik woon samen met Malou en Moos sinds 2021 in de Sint Stephanusstraat. Met super veel plezier, en dat komt mede door de deze geweldige speeltuin die we bij ons in de wijk hebben. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij door zo nu en dan de speeltuin te openen en mee te helpen op klusdagen. En sinds deze zomer ook als onderdeel van t bestuur. Daar heb ik nog geen super afgebakende rol, maar ik zet me in elk met Gert in voor de vrijwilligers, en samen met Hans voor de verbouwing van t beheerdershuisje.

Scroll naar boven